Locatie

Het Internet of Things congres vindt plaats op 24 mei 2018 in de Johan Cruijff Arena. De adresgegevens van deze locatie zijn:

ArenA Boulevard 1
1100 DL Amsterdam

Bereikbaarheid

Eigen vervoer

Vanuit Utrecht

Op de A2 richting Amsterdam afrit 2, Ouderkerk a/d Amstel/ Duivendrecht nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).

Vanuit de richting Den Haag/Haarlem

A9 aanhouden en bij knooppunt Holendrecht Almere/Amersfoort/Amsterdam volgen. Op de A2 richting Amsterdam afrit 2, Ouderkerk a/d Amstel/Duivendrecht nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).

Vanuit de richting Zaandam/Den Haag

Vanaf de Ring A10 richting Utrecht aanhouden. Op de A2 richting Utrecht afrit 2, Ouderkerk a/d Amstel/Amsterdam Zuidoost nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).

Vanuit de richting Amersfoort

Op de A1 richting Amsterdam bij knooppunt Diemen de A9 richting Amsterdam Zuidoost/Schiphol/Haarlem nemen. Vervolgens richting Amsterdam/Zaandstad aanhouden. Op de A2 afrit 1, Ouderkerk a/d Amstel/Duivendrecht nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).

Voor parkeren Transferium / P1:

Zodra het stadion voor u ligt volgt u de borden Amsterdam Zuidoost / Diemen / Venserpolder, vervolgens gaat u rechtsaf (afslag Transferium / P1).

Vanuit het Transferium naar de het congres:

Eenmaal in het Transferium kiest u voor het onderste parkeerniveau en volgt u de borden Hoofdentree, Ingang E. Na het uitstappen bereikt u via een rode deur (Hoofdentree) en door middel van de roltrappen niveau 3 of 4.

Openbaar vervoer

Trein

Station Duivendrecht (noord) en station Bijlmer ArenA (zuid) liggen op loopafstand van het stadion. Reizigers in de richting Schiphol en Amersfoort worden geadviseerd via Duivendrecht te reizen. Reizigers in de richting Amsterdam CS en Utrecht worden geadviseerd via Bijlmer ArenA te reizen.

Metro

Op loopafstand van het stadion bevinden zich metrostation Strandvliet (noord) en Bijlmer ArenA (zuid). Metrolijnen 50 en 54 stoppen op beide stations.

Bus

Dienstregeling busstation Bijlmer ArenA Dienstregeling Zuidtangent.