Gaat ons IIoT-gelegenheidsteam met jouw case aan de slag?

Het Internet of Things congres is vernieuwd! Naast de focus op de industriële toepassing van het IoT, gaan we ook meer aandacht besteden aan het IoT ecosysteem. Immers, door allemaal op ons eilandje te blijven zitten komen we in deze ‘connected’ wereld natuurlijk niet verder…

IIoT Makerspace
Dit gaan we tackelen middels de IIoT Makerspace! Speciaal voor het Industrial Internet of Things congres 2019 is er een gelegenheidsteam van experts samengesteld die gedurende de congresdag een IIoT businesscase gaan uitwerken. In dit team maken de congrespartners onderdeel uit van ons eigen IIoT-ecosysteem. We laten zien hoe een IoT project eruit ziet, hoe onze partners met elkaar samenwerken en welke expertise van toegevoegde waarde is in welke fase van het project. Aan het einde van de dag wordt de case gepresenteerd en laten we zien dat het helemaal geen hogere wiskunde hoeft te zijn om te starten met IoT!

En het mooiste van alles: het zou zomaar jouw case kunnen zijn die we gaan uitwerken… een unieke kans! Ligt er nog een project op de plank waarvoor tot nu toe geen tijd, geld of resources beschikbaar zijn? Of heb je voornemens binnenkort een project te gaan starten, waarvoor een versnelde opzet welkom zou kunnen zijn?

Meld je dan aan voor het Industrial Internet of Things congres van 25 april 2019, vermeldt je case bij je inschrijving (Welke vragen wilt u graag beantwoord krijgen tijdens dit congres?) en wellicht werken we jullie case wel uit gedurende het IIoT congres van 25 april!