Sprekers 2018

Wilfred Harbers_API2018.jpg
Wilfred Harbers
CTO Benelux
Software AG Cumulocity

Wilfred heeft meer dan 15 jaar ervaring met hybride data integratie en event processing en analytics oplossingen. Hij werkt met klanten zoals KPN Things/IoT AkzoNobel, DSM, Ahold Delhaize en Colruyt.  Werkervaring in Benelux, en internationaal met klanten in telco, utilities, retail, manufacturing/IIoT, healthcare en overheid. Adviseert bedrijven hoe zij op een flexibele en toekomstvaste manier hun digitale transformatie kunnen vormgeven en implementeren. Met de juiste balans tussen openheid, integreerbaarheid, performance en control.

Raymond Janssen_IoT2018.jpg
Raymond Janssen
Sales & Operations Manager IoT
Axians

Van business vraag naar een werkende oplossing. Ik vind mijn uitdaging in het helpen bij het inzetten van Industrial IoT voor proces optimalisatie en kosten efficiency. Industrial IoT oplossingen kunnen de productie verhogen, innovatie versnellen en de inzet van werknemers hervormen.

Kees van der Klauw_IoT2018.jpg
Kees van der Klauw
Chairman management board
Alliance for Internet of Things Innovation (AIOTI)

Kees heeft een lange ervaring in ‘digitale innovaties en transformaties’. Hij werkte in halfgeleiders, in molecular diagnostics, de LCD industrie, in TV en tot voor kort in Lighting. Kees is op dit moment onafhankelijk innovatieadviseur bij en mede eigenaar van InnoAdds. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van AIOTI en is de eerste voorzitter van deze internationale multi-stakeholder associatie.

Rob van Kranenburg
Rob van Kranenburg
Founder
IoT Council

Rob is de oprichter van de IoT Council. Hij werkt als Ecosysteem Manager voor de EU-projecten Tagitsmart en Next Generation Internet. Hij schreef The Internet of Things. Een kritiek op ambient-technologie en het alziende netwerk van RFID, Network Notebooks 02, Institute of Network Cultures. Hij is mede-oprichter van bricolabs. Samen met Christian Nold publiceerde hij Ingenieurs Technologies Pamphlets 8: The Internet of People for a Post-Oil World, is co-editor van Enabling Things to Talk Designing IoT-oplossingen met het IoT Architectural Reference Model, Springer Open Access. Hij zit in de adviesraad van SmartCitiesWorld. is voorzitter van AC04 - IoT Hyper-connected Society of the IERC, The European Research Cluster on the Internet of Things en lid van het International Advisory Panel (IAP) van IoT Asia 2017.

Jasper Kuin
Jasper Kuin
Directeur
IoT Academy

Jasper is sinds 2016 directeur van de IoT Academy en sinds half jaar ook van de opgerichte Cyber Central Academy. De IoT Academy, gevestigd in de RDM werf in Rotterdam heeft als doel om Internet of Things middels workshops laagdrempelig en toegankelijke te maken voor bedrijven zodat zij de toegevoegde waarde kunnen ontdekken voor hun organisatie.

Meer sprekers worden geladen