Sprekers 2018

Jelmer Letterie_IoT2018.jpg
Jelmer Letterie
Senior Propositie Marketing Manager voor IoT
Vodafone

Jelmer houdt zich bezig met het optimaliseren van de Internet of Things propositie van het bedrijf. Daarbij houdt hij nauwlettend in de gaten wat de marktontwikkelingen zijn, waar VodafoneZiggo klanten kan helpen bij hun digitale transformatie en met welke partners het bedrijf de Internet of Things propositie kan versterken om toonaangevend te blijven. Jelmer heeft een  achtergrond in marketing en communicatie, onder meer bij IBM.   

Marin Roos_IoT2018.jpg
Marin Roos
Directeur Innovatie / Chief Innovation Officer
ANWB

Verantwoordelijk voor de aandachtsgebieden Innovatie en Schade bij Unigarant en ANWB verzekeren, voor innovatie en verandering in de procesketen van klant tot klant inclusief bijbehorende organisatorische en ICT aspecten. Unigarant is de verzekeringsdochter van de ANWB. Als onderdeel van de directie mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de bedrijfsstrategie van Unigarant.
Tevens verantwoordelijk voor de aandachtsgebieden Bedrijfsstrategie, Projectmanagement, Programma/Portfoliomanagement, Informatiemanagement en Architectuur, Business analyse en Procesmanagement.

Peter Scheltus_IoT2018.jpg
Peter Scheltus
Global Strategy & Sales Director EOI
IFS Global Competence Centre

Na het behalen van zijn master in Economics, werkte Peter voor KLM Airlines en Martinair Cargo. Hierna was hij werkzaam bij PricewaterhouseCoopers en nam deel aan verschillende bedrijfstransformatieprojecten. Als mede-oprichter van softwarebedrijf VisionWaves (nu IFS GCC) is hij actief betrokken bij de ontwikkeling en groei van het platform.  

Armijn Spreitzer_IoT2017.jpg
Armijn Spreitzer
Owner and Founder
Improvement Link

Armijn Spreitzer heeft 17 jaar commerciële- en managementervaring in de Telecomindustrie waarvan de laatste 3 jaar als Director IoT bij KPN en First Consulting. Armijn richt zich nu als zelfstandig expert op de marktintroducties en ontwikkeling van onder andere IoT.

Inge Stoter
Inge Stoter
Manager
Innovation Lab Thialf

Vanuit de opleiding bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is haar interesse ontstaan voor het opzetten en managen van nieuwe initiatieven rondom sport, onderwijs en wetenschap. Tevens was ze hoofddocent van het vak Talent development in sport binnen de multidisciplinaire Minor Sport Science. Dit laatste was inhoudelijk een mooie combinatie met haar promotietraject die ze in 2014 is begonnen op het thema talentontwikkeling in schaatsen. Als manager van het Innovatielab Thialf is de nieuwe uitdaging om ook het bedrijfsleven bij innovaties in de sport te betrekken. Maar met de steun van Thialf, Sportstad Heerenveen en Topsport NOORD is ook dat geen probleem.

Als manager van het Innovatielab is het haar missie om Thialf om te toveren tot een living lab voor sportinnovatie. Voor bedrijven, sport en wetenschap moet Thialf de plek zijn waar partijen samen leren en innoveren. Vanuit haar expertise om de juiste partijen bij elkaar te brengen rondom relevante vraagstukken moet het Innovatielab Thialf snel uitgroeien tot een organisatie dat sportinnovaties inzet om de sportprestatie, -beleving en -accommodatie te verbeteren. Schaatsen en inline skaten zullen daarbij gebruikt worden als motor voor het realiseren van de sportinnovaties. 

Meer sprekers worden geladen