Sprekers 2018

Marcel van Velthoven_IoT2018.jpg
Marcel van Velthoven
CEO
ZNAPZ

Marcel is een ervaren maintenance en asset management consultant met meer dan 26 jaar ervaring in dit veld. Recente IT technologisch ontwikkelingen ondersteunen de trend om langzaam maar zeker van corrective naar condition based maintenance te migreren. IoT levert de mogelijkheden de data te presenteren die in detail de Asset Health aangeeft. Met de jaren ervaring geeft Marcel invulling aan de processen die binnen IoT moeten worden opgezet en ingevoerd om effectief gebruik te maken van de beschikbaar komende data. Ook worden vooraf de Use Cases opgesteld om effectief een IoT strategie op te zetten en invulling the geven aan Asset Health en Asset Life. Marcel is een van de twee oprichters geweest van ZNAPZ in 2011, de IBM business partner op het gebied van Asset Management en nu IBM’s preferred business partner op dit gebied.

Steef-Jan Wiggers
Steef-Jan Wiggers
Domain Lead Azure & IoT
Codit Nederland B.V.

Steef-Jan is all in on Microsoft Azure, Integration, IoT, and Data Science. He has almost 20 years’ experience in a wide variety of scenarios such as custom .NET solution development, overseeing large enterprise integrations, designing and building cloud solutions, managing projects, and consulting.

Meer sprekers worden geladen