Sprekers

400x400luke-mcdonald.png
Luke McDonald
National Sales & key Account Manager
KONE Nederland

CV volgt binnenkort

Jurjen Lengkeek
Dagvoorzitter
Jurjen Lengkeek
Founding Partner
Internet of Things Academy

Jurjen was als student Technische Bestuurskunde aan de TU Delft al actief bij YES!Delft; de incubator voor High Tech Startups in Delft. Toen in 2009 het RDM terrein in Rotterdam werd ontwikkeld tot plek waar onderzoek, onderwijs en bedrijfsleven samenkomen, hoorde daar ook een incubator bij.

Jurjen was betrokken bij het opzetten van deze incubator. Na 3 jaar startte hij, samen met zijn compagnon Vincent Wegener het bedrijf RDM Makerspace. Dit is een ‘sportschool voor makers’, waar makers en ontwikkelaars toegang hebben tot machines, werkplaatsen en netwerken. Samen met verschillende partners, is RDM Makerspace actief op vier terreinen: 3D-printen, drones, robotica en IoT. Sinds april 2015 is RDM Makerspace samen met KPN de initiating partner van de IoT Academy.

Vincent Campfens_ITSAM2018.jpg
Vincent Campfens
Digital Strategy Manager
Port of Rotterdam

Het Havenbedrijf Rotterdam zet vol in op digitalisering en energietransitie

Vincent is mede verantwoordelijk voor het uitvoeren en versterken van de digitaliseringstrategie op het gebied van Internet of Things, met als persoonlijk doel de haven een betere plek voor iedereen te maken.

David Langley
David Langley
Senior Research Scientist Internet, innovatie & strategie
TNO / RUG

David is an advisor and research scientist with 25 years experience, with a focus on internet, innovation and digital business strategy: how the internet of everything affects the relationships that organizations have with their stakeholders. He leads scientific and boardroom advice projects in the Netherlands and across Europe an is a columnist for the Dutch Financial Times

 

Bodo Erken_IoT2019.jpg
Bodo Erken
CEO
Trackerando

Volgt z.s.m.

Meer sprekers worden geladen